Bevar huden smuk og ungdommelig med behandling af rynker

03 august 2021 Astrid Pedersen

Er du ked af at dit ansigt nærmest permanent ligger i bekymrede folder, eller får du ofte at vide at du ser træt ud? Så skulle du overveje en non invasiv behandling mod rynker.

Hvorfor får jeg rynker?

Rynker er en helt naturlig del af det at blive ældre. Når vi ældes mister kroppen en stor del af sit kollagen.

Kollagen er det stof som tilvejebringer hudens fasthed. Når der ikke er så meget kollagen til stede i huden vil denne naturligt blive løsere. Så vil der opstå rynker – især omkring mundvige og øjenkrogene samt i panden hvor mimikken er mest udtalt.

Rynker kan være rigtig smukke og bære vidnesbyrd om et levet liv. Men hvis rynkerne er opstået som følge af stress, overdreven solbadning, rygning eller for megen alkohol kan de skæmme ansigtet. Denne form for rynker kaldes tørhedsrynker og er et udtryk for ubalancer i huden.

Du ønsker nok ikke at fremstå træt og uoplagt i det daglige, eller at se ældre ud end du er. Derfor kan du med fordel opsøge en skønhedsklinik som kan hjælpe dig med at komme de dybe og skæmmende rynker til livs. Og her bør du vælge med omhu.

Hvor kan jeg få hjælp til fjernelse af rynker i Brøndby?

Hvis du er bosiddende sydvest for hovedstaden, nærmere betegnet i Brøndby eller andet steds på den københavnske vestegn, kan du med fordel vælge Cool Wave Clinic som din lokale skønhedsklinik.

Cool Wave Clinic har mange års erfaring ud i behandling af rynker, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at få has på tørhedsrynkerne. Hos Cool Wave Clinic benyttes behandlings metoden AWT (Acoustic Wave Treatment) til fjernelse af rynker og styrkelse af hudens fugt bevarende evner.

Du kan læse meget mere om Cool Wave Clinic og AWT på hjemmesiden coolwaveclinic.dk

Flere Nyheder