Blossom Copenhagen: Her skal du vælge guldsmykker

13 august 2021 Camilla Skøtt

Det er meget forskelligt, om man er til sølv- eller guldsmykker, men der er tommelfingerregler, der fortæller, hvilken type der passer bedst til det ene og det andet. I dag kigger vi på guldtyperne, så læs med og bliv lidt klogere.

Har du ofte været i tvivl, om du skulle vælge guld- eller sølvsmykker, når du skulle købe en gave? Det kan være svært at vide, hvad folk foretrækker, og har man ikke mulighed for at kigge efter, kan man i stedet kigge på, hvilken type der passer godt til hvad.

Inden vi kaster os over guldtypen, som Blossom Copenhagen forklarer os lidt om, er det dog værd at nævne, at du i og for sig selv kan bestemme. I dag er der ingen regler, og du kan såmænd mikse guld og sølv, hvis du har lyst.

Den perfekte type til guldsmykker

Vil du gerne vide om du – eller den du skal købe en gave til – er indbegrebet af en guldtype? Så skal du bare kigge på listen nedenfor.

Guld klæder nemlig kvinder bedst, hvis:

– de er rødhåret eller har fregner

– de har røde toner i håret eller en varm brun farve

– deres hud er gyldenbrun, beige eller har en undertone af fersken

– de bliver solbrændt på en pæn måde

– deres hår grånes med en gullig tone

– deres øjenfarve er lys brun, mellemblå eller brunlig grøn

– de kan bære farver som karrygul, olivengrøn, rustrød, tomatrød og brun.

Men når det er sagt, så er det som nævnt i virkeligheden et spørgsmål om personlig smag. Og ofte vil det naturligvis være sådan, at man foretrækker den type smykker, der matcher ens hud bedst, uden at man overhovedet har tænkt over, hvorfor det er sådan.

Uanset hvad – vi håber, du finder præcis det smykke, du er på jagt efter. Om det så bliver guld eller sølv.

Flere Nyheder