Gør kroppen strandklar med hjælp fra din lokale skønhedsklinik

04 september 2020 Astrid Pedersen

Fedt depoter på hofter, mave og lår har det med at være ret genstridige. De er nærmest umulige at slippe af med uanset hvor meget du træner, hvor sundt du spiser, og hvor ofte du udrenser. Der skal som oftest en mere effektiv behandling til. Og en sådan kan du få på en skønhedsklinik.-

Hvor finder jeg en god og pålidelig skønhedsklinik i Taastrup?

Er d bosiddende i Taastrup eller nærmeste omegn og leder du efter en moderne skønhedsklinik tæt på din bopæl? Så kan du med fordel vælge Cool Wave Clinic.

Cool Wave Clinic er en skønhedsklinik som tilbyder hjælp til alt fra besværlige fedtdepoter og de irriterende deller som ikke forsvinder ved hverken motion eller slankekure. Hos Cool Wave Clinic kan du også komme såvel mandebryster som mormorarme, dobbelthage, ridebukselår til livs, lige som du med enten en Cooltech fedtfrysnings behandling eller med den patenterede Acoustic Shockwave Therapy kan få has på cellulite og strækmærker på lår, bagdel, mave og hofter.

Cool Wave Clinic benytter kun de mest moderne og vel dokumenterede metoder når der skal gøres kål på de genstridige fedt depoter, lige som der i klinikken udelukkende anvendes state of the art apparatur til formålet. Derfor kan du roligt regne med flotte og varige resultater når du lader Cool Wave Clinic om at fjerne dit fedt.

Hvad er Acoustic Shockwave Therapy?

Acoustic Shockwave Therapy er en non invasiv måde hvorpå du kan stramme huden op og samtidig fjerne cellulite (appelsinhud) fra eksempelvis lår eller bagdel. Med Acoustic Shockwave Therapy kan du opnå rigtig gode resultater i de subkutane lag hvor cremer og serummer ikke når ned. Acoustic Shockwave Therapy egner sig også rigtig godt til en opstramning af huden forud for en fedtfrysning således at du kan opnå de bedste resultater af denne. Læs mere om Cool Wave Clinic på coolwaveclinic.dk

Flere Nyheder