Hvad kan en fodbehandling indebære?

17 november 2020 Anders Lundtang Hansen

Vi skal virkelig passe på vores fødder, for det er vores udgangspunkt for overhovedet at kunne komme omkring.

Selvfølgelig er det hele en kombination mellem hjerne, ben, fødder, balance og meget andet, der skal spille sammen, før man kan gå, men med tanke på, hvor meget vi sidder ned i løbet af en dag, så lader det næsten til, at vi tager vores fødder for givet.

Men sådan er det jo langt fra, og man skal da bare spørge folk, der ikke kan gå og er bundet til en rullestol, hvor meget de savner at gå; hvor meget de ville kunne give for bare at kunne gå i nogle minutter.

Men sandheden er, at mange danskere bruger flere timer siddende og liggende, end de gør oprejst.

Fødderne skal jo også bruges for at holdes ved lige, og gerne mere end de få nødvendige gåture, vi skal ud på i løbet af en dag.

Sørg godt for dine fødder med en fodbehandling

Det er lidt ligesom en ny bil, der godt nok kan se flot ud, som den bare står der, men den er jo skabt til at blive brugt og har ikke godt af bare at stå til.

Den skal bruges, og det samme skal ens fødder, men så kan man ende med at ende i nogle skavanker, der indebærer ens fødder, hvorfor man skal have ordnet dem via en fodbehandling.

Det kan være alt fra, at en kiropraktor skal ordne ens fødder og rette dem til, eller man skal have dem i forbinding, fordi der er forstuvede – eller man slet og ret har brækket dem!

Det kan da også tænkes, at man har fået vorter under fødderne, som man skal have fjernet; alt man lider af for megen ru hud under fødderne.

Eller man har trådt på noget, der er kommet op i foden, som man skal have trukket ud.

Der er mange eksempler – og flere til – med sådan en fodbehandling.

Flere Nyheder