Kosmetolog? Find det bedste klinikudstyr online

25 april 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du i proces med at udvikle din skønhedsklinik til også at omfatte behandlinger med laser? Så har du brug for det rette udstyr til dette formål. Her er det meget vigtigt at du vælger med allerstørste omhu, så du ikke risikerer at købe katten i sækken. Og derfor kan du med stor fordel kontakte EBS Medical.

Hvem er EBS Medical?

EBS Medical er en online forhandler af medicinsk udstyr til især kosmetisk brug. EBS Medical har særligt speciale inden for lasere til klinisk anvendelse, og har stor erfaring inden for netop dette område.

Hos EBS Medical kan du altid regne med at få fuld valuta for pengene i form af lækkert og let anvendeligt udstyr som overholder alle retningslinjer hvad angår såvel sikkerhed som kvalitetsmæssige standarder. Du finder hos EBS Medical udelukkende produkter fra de mest anerkendte og velansete producenter på det internationale marked, her under DEKA, IDS, Classys, SkinRex, GME, LINLINE og MedArt.

image

Find det bedste udstyr hos EBS Medical

EBS Medical har de rette kompetencer der skal til for at sikre at du får det helt rigtige udstyr som matcher dine ønsker og behov. Og du er garanteret kyndig vejledning, baseret på mange år ekspertise og erfaring med netop denne type udstyr.

Når du handler med EBS Medical kan du forvente en på én og samme til professionel og personlig service som tager udgangspunkt i dine præferencer. Samtidig vil du altid opleve den bedste opfølgning på dine indkøb.

Hos EBS Medical er service besøg inkluderet i handelen, og du har selvfølgelig altid mulighed for at indgå en fordelagtig service aftale hvis du har behov derfor. Du kan dermed sikre at dit udstyr til hver en tid er up to date og fungerer helt efter hensigten.

Du kan læse mere, og se det store udvalg af medicinsk udstyr til klinik og praksis, på ebs-medical.com.

Flere Nyheder