Leder du efter et job hos en frisør?

17 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Du kan faktisk få en “studenterhue”, der viser, at du er udlært som frisør, så det er meget passende at dukke op til en jobsamtale med denne på, hvis den er helt ny, så man kan vise, at man er engageret nok til, at man allerede kort tid efter endt uddannelse er klar på at påtage sig noget arbejde!

Nogle frisører vil måske ikke have helt ny arbejdskraft, da de leder efter noget mere erfaring, om det så er den uddannede slags, der har haft fast arbejde tidligere, men med ny arbejdskraft kan man også mere være med til at forme den nye medarbejder efter, hvordan man driver butikken.

Desuden har en nyuddannet frisør ofte også stået i lære, hvor man kunne blive klippet og får ordnet andet af ens hår hos vedkommende på frisørskolen eller måske en læreplads, hvis man har uddannet sig på en anden måde eller i udlandet.

Men hvor finder man så lige et fast arbejde bagefter, om man er ny eller garvet i faget?

Søg en stilling hos en frisør, der søger efter en frisør

De fleste mennesker plejer i den forbindelse at se efter jobstillinger på nettet og andre steder, og de trækker på deres netværk for at høre, om der er nogle(, der kender nogle), som der kan pege en i retning af nogle, der om muligt kan tilbyde en en stilling som frisør.

Men nogle gange skal man også kigge efter de potentielle ledige stillinger de steder, hvor der halvt om halvt bliver efterlyst nye medarbejdere – også selvom det er krævende arbejde at opsøge i længden.

Et eksempel på denne “halve/halve”-opfordring fra en mulig arbejdsgiver er, når man laver et opslag på ens hjemmeside som frisørsalon om, at man gerne må sende sin ansøgning til dem.

Det kan måske jage nogle væk, at de tror, der er mange om buddet, men omvendt er der måske ikke mange, der kender til denne mulighed, fordi der ikke er slået en officiel stilling op.

Og så tør man også bedre at ansøge, hvis der bliver opfordret til det!

Sådan et sted er blandt andet hos http://www.hookstone.dk/.

Flere Nyheder