Når permanent hårfjerning kan blive den ønskede løsning

06 september 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan være det ønskværdige, at man kommer af med nogle områder med hår for bestandig, fordi man mistrives ved dem.

Helt lavpraktisk kan det jo være noget med, at man føler sig smukkest uden alle de her hår, og at man er træt af at skulle skrabe dem væk med jævne mellemrum, så det kunne blive den permanente løsning, at man helt og holdent kommer af med dem, så aldrig returnerer.

Måske har man et område på kroppen, hvor der opstår nogle nogle sektionerne med ekstra stride og sorte hår, som man bare hader at se på.

Alt for tit skal man hen at hive dem ud med en pincet, men det er desværre sikkert som amen i kirken, at de kommer igen, så man vil gerne have udført en permanent løsning med hårfjerning, hvor de ikke kommer igen.

Sådan noget kan være med til at gøre den store forskel for en, hvor man bliver det ekstra glad for sig selv – de små ting kan gøre en stor forskel.

Permanent hårfjerning

Andre gange er der ikke andet end en permanent hårfjerning

Så kan det også være sådan noget med, at man er blevet tyndhåret, hvor man er nået til et punkt, hvor der kun er tjavser tilbage.

Man ved så, at det kommer til at se grimt ud, at man har hentehår, men de sidste tjavser ser ikke ud til at falde ud af sig selv, hvorfor man er træt af at vente på det, så man kan lige så godt gå all in og komme det i forkøbet og få det fjernet nu.

For mange er det en løsning til et flottere udseende, og nogle kan måske mene, det er ubetydeligt og småt, men det handler jo om, hvordan man føler det med sig selv, og der kan det betyde en verden til forskel, at man får fjernet nogle hår for evigt.

Flere Nyheder