Ret så konkrete tips og råd til en paryk

12 oktober 2020 Anders Lundtang Hansen

At have en paryk på i denne sammenhæng skal ikke så meget bruges til, hvis man har den på for sjov, hvilket kan være som en paryk i Holbæk, hvor man laver noget teater, klæder sig ud eller lignende, hvor det er tydeligt, at man har en paryk på.

Vi mener de konkrete parykker, som man har på, som man agter at have på i lang tid ad gangen af den ene eller anden årsag.

Dette kan gælde begge køn, så det vil vi tage fat i her.

Men måske bør man overveje, om man bare skal acceptere, at man har brug for en paryk – og så lade være med at have den på, for så slipper man for udgifter til at have den på, og man skal ikke bruge tid og kræfter på at holde den ved lige.

Hvis det derimod rammer ens selvopfattelse ved ikke at have en paryk på, så øger det måske ens livskvalitet at have den på.

Bær parykken med ære

Dog starter vi ved det første, for hvis man nu har paryk på, fordi man er tynd med hår på toppen, så er det måske bare med at lade det sidste hår slippe ved at klippe det af og omfange, at man er skaldet.

Dette gælder dog nok mest mænd, end det gør for kvinder. Men kan man ikke leve uden hår på toppen, kan en paryk være vejen frem.

Men lad det dog være en, der passer til dig, for ellers er vi igen ude i det med parykker, man har på for at pynte sig og klæde sig ud, og det ser bare dumt ud i længden.

Dog ser det endnu værre ud med hentehår, specielt når det blæser, hvorfor en paryk er at foretrække.

Og pas da ellers så på den efter forskrifterne, så den kan holde sig længe.

Flere Nyheder