Sådan kan du sammensætte smykker fra Pernille Corydon

06 januar 2021 Sara__Mortensen

Har du fået øje på de fine smykker fra Pernille Corydon? Hun har lavet et hav af smukke kollektioner, som alle kan kombineres på kryds og tværs. Læs med her og få inspiration til, hvordan du kan kombinere dine Pernille Corydon smykker.

Det fantastiske ved smykker, er at man kan skabe sit eget unikke look med dem. Du kan hurtigt tone et helt outfit op ved hjælp af et par fine smykker. Pernille Corydon smykkerne er super nemme at kombinerer sammen og få skabt et lækkert udtryk.

Det fede ved smykkerne fra Pernille Corydon, er at du kan sammensætte dem alverdens forskellige måder. Du kan skabe et råt look, stilrent look eller noget helt tredje. Der er mange muligheder og især fordi hun har lavet mange forskellige kollektioner. 

Gør et hverdagsoutfit mere feminint

I dag ses det meget at kvinder og unge piger render rundt i lidt mere afslappet tøj. Det kan være et par simple jeans og en hvid T-shirt eller et træningssæt. 

Hvis du elsker at rende rundt i det mere nedtonede og afslappede tøj til hverdag, men gerne stadig vil føle dig fin og feminin, så er smykker den perfekte måde at gøre dette på. Et par fine halskæder og stickers øreringe, så kan du forvandle et casual outfit til et feminint og lækkert outfit på nul komma fem! 

Jo flere smykker, jo bedre

Det ses også meget i dag at lag-på-lag metoden bliver brugt i stor stil. Med det menes der, at man sagtens kan have 3-5 halskæder på og det samme med armbånd. Kombiner simple og enkle halskæder med 1-2 mere fremtrædende halskæder – det giver et meget fedt look. 

Pernille Corydon smykker kan ses på rigtig mange kvinder og unge piger i dag, fordi man hurtigt kan finde et lækkert smykke fra hendes mange kollektioner, som passer til andre smykker. Se alle hendes smykker lige her: https://www.fangels.dk/maerker/pernille-corydon.htmlMed denne nye lag-på-lag mode, så er hendes smykker perfekte til netop dette! 

Flere Nyheder

17 januar 2024

Ar efter bumser