Tør du lade en frisør-elev klippe dit hår?

07 september 2020 Anders Lundtang Hansen

Der er mange ting, man kan få lidt billigere her i livet, hvilket blandt andet kan komme studerende til gavn, hvis man lige tænker over det eller opsøger de muligheder selv.

Det er ikke bare sådan noget med at gå efter varer, som der er tæt på at blive for gamle og derfor sælges meget billige, eller man laver dumpsterdiving.

Det er endda sådan noget med, at man få ordnet autoriserede ting, som er godkendte, men hvor prisen er sat ned – selv helt uden tilskud eller betaling fra forsikringen!

Dette kan være sådan noget med, at blandt andet mange unge mennesker bliver væk fra tandlæge eller tandteknikeren, fordi de ikke har råd til det eller sparer det væk. Og så kan det være alt for sent.

Udnyt at få en billig klipning hos en frisørelev

Men der findes jo elever som både tandteknikere, tandlæger med videre, som er i praktik eller undervejs til at blive uddannet, hvor man kan få udført samme service hos dem, som man eller skulle have gjort, men hvor det bare er billigere, fordi de netop ikke er uddannede.

Det samme gælder hos frisører, hvor man måske kan finde en frisørelev på en frisørsalon på Frederiksberg, som kan klippe en billigere, end hvis man skulle have det gjort hos en uddannet frisør.

Mange holder dog igen med den slags, fordi de er bange for, hvad der skulle ske med deres hår.

Det er egentlig lidt sjovt, for håret vokser ud igen, mens ens tænder måske ikke kommer igen, hvis man misligeholder dem, men håret er bare mere til skue hver dag, hvorfor man ofte er mere øm omkring det.

Det er skam også et sats, om man tør lade sig klippe hos en elev, for måske er vedkommende nervøs eller ikke er helt sikker på, hvad der skal ske.

Det er en chance at tage. 

Flere Nyheder