Få styr på dit vinterhår hos din frisør i Horsens

04 februar 2021 Astrid Pedersen

Vinteren er hård ved håret. Når man ikke engang kan komme til frisør i løbet af den lange, kolde vinter, kan garnet hurtigt komme til at ligne – ja, garn. Har du farver eller lyse reflekser i håret vil disse på nuværende tidspunkt med garanti være falmet og erstattet af en aldeles ucharmerende udvoksning i toppen af hovedet.

Kemisk behandlet – det vil sige farvet, bleget eller permanent krøllet – hår vil typisk have brug for ekstra kærlighed hvis ikke det skal blive mat og uelastisk. Har du således ikke besøgt din frisør i månedsvis er dit hår efter al sandsynlighed spaltet i spidserne og totalt udtørret i længderne. Og derfor er et en rigtig god idé allerede nu at booke tid til frisør i løbet af foråret så der kan komme styr på de triste lokker.

Hvorfor ikke bare selv klippe eller farve håret?

De fleste mænd kan til nød ordne frisuren med en god trimmer. For kvinder vil det dog i de fleste tilfælde forholde sig markant anderledes. Og det er absolut ikke sikkert at du selv kan råde bod på de mange frisør løse måneder blot ved hjælp af saks, kam og hårfarve produkter.

Mangen hjemmefrisør projekt er endt fatalt, med en skæv frisure eller det der er værre: En skadet hovedbund som følge af allergiske reaktioner på de inferiøre produkter til farvning af hår som kan købes i supermarkedet. Du bør holde dig langt væk fra disse produkter, lige som du bør afholde dig fra at klippe dit eget hår.

I stedet bør du væbne dig med tålmodighed – og sørge for at der er bestilt en frisør tid med hele molevitten når din lokale frisør salon får lov at åbne igen.

Find den bedste frisør i Horsens

Er du bosat i Horsens hedder din nærmeste frisør Salon Todbjerg – bestil tid online på salontodbjerg.dk.

Flere Nyheder

17 januar 2024

Ar efter bumser